С проекта си CHIPOLINO.com, Stenik отново се доказахме като No.1 агенция за бебешки и детски уеб сайтове и онлайн магазини. Браво на екипа ни!

Сподели публикацията

С проекта си CHIPOLINO.com, Stenik отново се доказахме като No.1 агенция за бебешки и детски уеб сайтове и онлайн магазини. Браво на екипа ни!

Всеки следващ проект в детския бранш, било корпоративен уеб сайт или онлайн магазин, е огромно предизвикателство пред Stenik. Не спираме да правим водещите български сайтове в този бранш, защото не можем да спрем да го правим.

През първите 6 месеца на 2013 г. екипът от уеб дизайнери и програмисти на Stenik се труди неуморно над новия корпоративен уеб сайт на култовия бранд Чиполино!
Крайният резултат: Chipolino.com се нареди достойно до другите уеб проекти в портфолиото на Stenik: Хиполенд, Ганчев, Пакостник и Ново Бебе.

За проекта Chipolino

Уеб сайтът представя по изящен начин бебешките и детски продукти на Chipolino, а комуникацията с клиента и професионализма във фирмата, може да бъде пример за подражание на много други български компании.

От Stenik разработихме уеб сайта, използвайки PHP framework-а Symfony, на който е базирана нашата система за управление на съдържанието StenikCMS. Така клиентите получиха невероятно гъвкав и лесен за управление уеб сайт, който може да бъде надграждан безпроблемно през годините.

Освен да ви пожелаем да раждате и отглеждате повече деца и да пазарувате от Chipolino.com или някой от другите бебешки уеб сайтове, разработени от Stenik 🙂

Имате нужда от уеб сайт или онлайн магазин?

А пък ако имате нужда от сериозно интернет присъствие и уеб сайт или онлайн магазин, който изкарва пари, ще се радваме да ни потърсите с Вашето запитване. Stenik Ви очаква!

Нов уеб сайт на Чиполино от Stenik, 2013

Стефан Чорбанов е един от създаделите на Stenik и от 2004 г. до сега работи в компанията по създаването на емблематични онлайн магазини и уеб сайтове. Участвал е в eCommerce проекти за KFC, Кокетна, CarpetMAX, Хиполенд, Пакостник, Ozone, Денси, Orange Center, Tempo, Demobaza, Giulian и много други. Като хоби, развива и собствени онлайн магазини за дрехи, което го прави специалист не само от страната на разработчика, а и от страната на търговеца – опит, който малцина притежават.

Сподели публикацията

Остави коментар