Stenik на тийм билдинг в Родопите. Знаем как да се забавляваме, а нацелихме и Мястото!

Сподели публикацията

Stenik на тийм билдинг в Родопите. Знаем как да се забавляваме, а нацелихме и Мястото!

Зад тайната на големия успех стои добрият екип!” – Уорън Бъфет

В слънчевия петък (15.05.2015) отпътувахме към Пампорово, за да „сплотим колектива“ и да проверим на място дали всички страхотни неща, които бяхме чували за прекрасната природа и климат в Родопите, са верни. Нашата цел беше Вила Teodorico, намираща се във вилно селище Amampuri в Родопите, на 4.5 км. от Пампорово. След има-няма три часа пристигнахме и още от пръв поглед ни стана ясно, че единственият ни проблем ще е как ще изядем всичките пържоли, които бяхме предвидили и дали бирата ще стигне.

Stenik-team-bulding
Именно със заобикалящата природа решихме първо да се срещнем отблизо – като пробвахме един от маршрути и си направихме разходка сред красивата българска природа.
Прекрасна картинка – цветя, зелени поляни и пеперудки в комбинация с много усмивки и сладки приказки, или с две думи – перфектната разходка в Родопите.IMG_20150517_130335
По време на тийм билдинга имаше състезателен елемент, проведохме един бърз Мasterchef и определено се позабавлявахме всички, победители нямаше, но нашите колеги Димитър и Христо определено ни вдъхновиха с вкусотиите си. Попяхме добре, но най вече послушахме страхотните гласове на колегите ни Лари и Мартин. Впрочем, на кончетата от комплекса също им хареса – слушаха с интерес и наострени уши и цяла нощ и не можаха да заспят.

На по-запалените по природата не им стигна разходката и решиха да си направят пикник. Малко по-късно дойде ред и на игрите на карти и табла, там безспорен победител беше Стефан, нали все пак е шефът, нямаше как 😉team building

Емоция, която ни държа през целия ден продължи и на връщане по целия път. Напук на намръщеното небе и силните гръмотевици, ние се посмяхме добре, макар и изморени от лудата вечер. Заканили сме се вече за следващ тиймбилдинг, а дотогава мислим да създадем няколко уникални сайта и онлайн магазини, както само ние можем.

Всички онези неща, необходими за добрата и спорна работа на един колектив бяха част от нашeто прекарване. Забавно, полезно, запомнящо се… А вечерите бяха страхотен купон с танци, песни и много усмивки.

Благодарим на целия екип на вилно селище Amampuri, които направиха прекарването ни още по-прекрасно. Тръгнахме си от там още по заедно с усещането за прекрасно изкарано време, заредени с много позитивна емоция, готови за здрава работа.

 

Всички снимки вижте на страницата ни facebook.com/stenik

Добриния Боянова работи като Sales & Marketing Coordinator в Stenik от 2015 г. Опитът й е в сферите на маркетинга, PR, корпоративните комуникации, социалните мрежи, връзки с партньори и работата с клиенти.

Сподели публикацията

Остави коментар