Основателят на STENIK Николай Димитров официално е Magento Certified Developer (Сертифициран Магенто Програмист)

Сподели публикацията

Основателят на STENIK Николай Димитров официално е Magento Certified Developer (Сертифициран Магенто Програмист)

Николай Димитров от STENIK е сертифициран Magento програмист

Основателят и съдружник в STENIK Николай Димитров от 05. юни 2014 г. официално се сертифицира като Magento програмист и взе престижната титла Magento Certified Developer.

Да бъдеш сертифициран, че разбираш изключително много от най-популярната eCommerce платформа в света Magento (собственост на eBay) е престижно!
Престижно е и, че в STENIK имаме първия сертифициран Magento програмист. Честито, Ники!

Какво означава Magento Certified Developer?

Притежателят на този сертификат:

 • познава из основи най-известната платформа за разработка на онлайн магазини Magento
 • може да инсталира и конфигурира редица модули и да надгражда Magento
 • способен е да разработва собственоръчно допълнителни модули, които да надграждат Magento
 • може да консултира онлайн търговци за най-дребните специфики на платформата Magento
 • е печеливш коз за всяка уеб агенция, която разработва онлайн магазини, а клиентите могат само да спечелят от неговите знания и умения!

Опитът на Николай Димитров от STENIK

 • Николай Димитров основава STENIK през далечната 2004 г.
 • Участвал е като Magento разработчик в проекти за онлайн магазини на компании като KFC България, Orange Center, Ozone.bg, Денси, Хиполенд и др. Вижте всички клиенти
 • Николай е правил комплицирани интеграции на онлайн магазини, базирани на Magento, с ERP системи като Microsoft Nav, SelMatic Plus, Универсум и др.

Николай Димитров от STENIK е програмист, консултант и страхотен човек, на който можем да се доверим. От STENIK го правим всеки ден. Всеки ден го правят и редица фирми в България и Германия.

От STENIK ще се радваме да приложим нашите знания по Magento и да Ви предложим разработка и поддръжка на печеливш онлайн магазин от най-високо и модерно ниво!

Свържете се със STENIK за разговор и оферта.

Вижте онлайн магазини, реализирани на Magento от STENIK.

 

 

 

Стефан Чорбанов е един от създаделите на Stenik и от 2004 г. до сега работи в компанията по създаването на емблематични онлайн магазини и уеб сайтове. Участвал е в eCommerce проекти за KFC, Кокетна, CarpetMAX, Хиполенд, Пакостник, Ozone, Денси, Orange Center, Tempo, Demobaza, Giulian и много други. Като хоби, развива и собствени онлайн магазини за дрехи, което го прави специалист не само от страната на разработчика, а и от страната на търговеца – опит, който малцина притежават.

Сподели публикацията

1 Коментар

 1. Stefan Chorbanov - June 11, 2014

  Браво Ники! Показа, че си ги знаеш нещата и не спираш да ги разцепваш сложните Magento проекти и онлайн магазини. Много електронни магазини имат изключително тегав backend и са живи благодарение на теб и екипа на Stenik 😉 Скоро следват и другите колеги да се сертифицират.

Остави коментар