Изработка на мобилен сайт

Изработка на мобилен сайт от StenikВсе повече нараства броя на онлайн потребителите през мобилни телефони, а отговаряйки на техните нужди и на нуждите на нашите клиенти, в Stenik се специализирахме в изработката на мобилни версии на уеб сайтове.

Мобилната версия на един сайт не е необходимо да съответства 1:1 на десктоп сайта, а е нужно да се вземе под внимание важното съдържание на клиента, което ще е полезно за потребителя в зависимост от неговата локация, време, в което ползва мобилния уеб сайт и устройството.

Изработка на мобилен сайт от Stenik

Stenik се радва да предложи услугата си „Изработка на мобилен уеб сайт“ и на Вашата компания, за да обхванете и онлайн потребителите сърфиращи през своя iPhone, HTC или Samsung и да им предложите услугите си в зависимост от тяхната локация и време (най-важните параметри за изработката на един ефективен мобилен уеб сайт).

Свържете се още сега с нас, за да получите индивидуална оферта или попълнете формата ни запитване за оферта за изработка на мобилен уеб сайт!

Вижте разработени от Stenik мобилни уеб сайтове в нашето портфолио

Мобилен уеб сайт от StenikИзработка на мобилен сайт от StenikВсе повече нараства броя на онлайн потербителите през мобилни телефони, затова отговаряйки не техните нужди и на нуждите на нашите клиенти, Stenik се специализира в изработката на мобилнаи версии на уеб сайтове.

Мобилната версия на един сайт не е необходимо да съответства 1:1 на десктоп сайта, а е нужно да се вземе под внимание важното съдържание на клиента, което ще е полезно за потербителя в зависимост от неговата локация, време, в което ползва мобилния уеб сайт и устройството.

Изработка на мобилен сайт от Stenik

Stenik ще се радва да предложи услугата си „Изработка на мобилен уеб сайт“ и на Вашата компания, за да обхванете и онлайн потребителите сърфиращи през своя iPhone, HTC или Samsung и да им предложите услугите си в зависимост от тяхната локация и време (най-важните параметри за изработката на един ефективен мобилен уеб сайт).

Свържете се още сега с нас, за да получите индивидуална оферта!

Вижте разработени от Stenik мобилни уеб сайтове в нашето портфолио

Мобилен уеб сайт от Stenik