Хотел Silver House с обновен уеб сайт от Stenik

Сподели публикацията

Тенденцията на луксозните бизнес хотели е да сменят често облика на интернет присъствието си, следвайки последните уеб трендове, а тенденцията на доволните дългогодишни клиенти от услугите на Stenik е да се обръщат отново и отново към нас.

Такъв е случаят и с бизнес хотела в София – Silver House, разположен на бул. Симеоновско шосе, в близост до Зоопарка. Ръководството на хотела се обърна към екипа на Stenik, за да изработим новата им уеб визия.

Предлагаме ви да разгледате снимките от проекта или да го посетите на адрес hotelsilverhouse.com

Ако желаете уеб сайт и за вашия хотел, можете да се свържете с консултантите на Stenik или да и изпратите запитване.

hotelsilverhouse-home-by-stenik-s

hotelsilverhouse-rooms-by-stenik-s

hotelsilverhouse-conference-by-stenik-s

hotelsilverhouse-contacts-by-stenik-s

Стефан Чорбанов е един от създаделите на Stenik и от 2004 г. до сега работи в компанията по създаването на емблематични онлайн магазини и уеб сайтове. Участвал е в eCommerce проекти за KFC, Кокетна, CarpetMAX, Хиполенд, Пакостник, Ozone, Денси, Orange Center, Tempo, Demobaza, Giulian и много други. Като хоби, развива и собствени онлайн магазини за дрехи, което го прави специалист не само от страната на разработчика, а и от страната на търговеца – опит, който малцина притежават.

Сподели публикацията

4 Коментара

 1. Ralev - February 16, 2012

  Хрумката с картата най-много ми харесва, но като я тествах на техния сайт – маркерът излиза скрит зад контента и на практика не се вижда. Дано да е от полза.

 2. Stefan Chorbanov - February 16, 2012

  Да, наистина се скрива зад съдържанието, но има един бутон “Покажи картата”, които скрива съдържанието и показва цялата карта.

 3. Иво Иванов - February 16, 2012

  Малък бъг, липсва бекграунда(online-reservationBtn.jpg ) на бутона “онлайн резервации” в хедъра.

 4. Албена - February 17, 2012

  Няма ли да е по-добре ако на картинките на фона им бъде зададено малко transperancy (90% примерно). Инак сайтът е добър и хваща окото.

Остави коментар