Работливите джуджета на дигиталния Дядо Коледа в офиса на STENIK

Сподели публикацията

Работливите джуджета на дигиталния Дядо Коледа в офиса на STENIK

Don’t Worry Be e-commerce! 🙂

През годините в STENIK останахме верни на своите фирмени ценности и непрестанно доказваме, че сме неотлъчно до клиентите си и ги ценим високо. Все повече клиенти ни възлагат работа по коледната визия и кампании на техните уеб сайтове, което ни зарежда с много положително настроение. В края на 2016 година следвайки празничното настроение и в духа на коледната традиция, решихме да зарадваме нашите клиенти и с подаръци от нас.

#stenik 🎁 #christmasgifts #madamegateau 🍪

Снимка, публикувана от Stenik (@stenik.bg) на

Освен да кодим, можем и да творим

В началото на месец декември дигиталният Дядо Коледа посети офиса на STENIK и даде инструкции на работливите джуджета какви подаръци да сътворят. Под звуците на “Mariah Carrey –  All I Want for Christmas Is You” коледните стеникчета се развихриха и сътвориха чудесни подаръци за прекрасни клиенти и партньори. Знаейки, че подаръците не трябва да бъдат просто предмет, ние вложихме частица от себе си, за да докоснем техните получатели. Така разпратихме не просто подаръци, а нашето положително отношение, вдъхващо доверие и признателност за съвместната работа през годината.

Направено с любов за нашите клиенти и партньори! #stenik 🎁 #christmasgifts #midalidareestate #arcobalenored 🍷#madamegateau 🍪 #unicefbulgaria #orangecenter

Снимка, публикувана от Stenik (@stenik.bg) на

Екипът на Stenik подари частица от себе си

Няма по-хубав подарък от този, който е изработен ръчно от самите нас. В нашия екип всичко, което правим, го правим с удоволствие и затова ни се получава добре. Определено не се съмнявахме, че ще създадем прекрасни подаръци, защото отделните части от тях сами по себе си бяха стилни и красиви – ароматно вино от избите на Мидалидаре Естейт и коледни бисквити от нашите приятели от Madame Gateau La maison des Tartes, придружени от Коледни картички Orange и Unicef с нашите искрени пожелания и благодарности.

christmasgifts-stenik

Знаем и оценяваме колко е трудно да откриеш и да се довериш на партньор в бизнеса и затова ние от STENIK оставаме такива за нашите клиенти и партньори и през следващата година, без да губим фокуса си вече 13 години. Надяваме се, че сме зарадвали нашите клиенти и партньори и сме ги накарали да се усмихнат.

Очаквайте още много от Stenik през 2017 г. Благодарим Ви, че сте с нас!

Добриния Боянова работи като Sales & Marketing Coordinator в Stenik от 2015 г. Опитът й е в сферите на маркетинга, PR, корпоративните комуникации, социалните мрежи, връзки с партньори и работата с клиенти.

Сподели публикацията

Остави коментар